torstai 29. syyskuuta 2016

The Big Bang

Mä oon niin väsyny. Alotin Verven Työhönvalmennuksen, joka auttaa hankkimaan harjoittelupaikan jonka olis sit tarkotus poikia oikean työpaikan. Neljä päivää käyny netistä läpi eri kahviloita, soittanu kaikkiin - joihinki useammin, koska ei oo vastannu tai vastaava henkilö ei ole ollut paikalla - ja yrittäny saada harjoittelupaikkaa. Nyt mulla on kaks haastattelua, että toivottavasti toinen ainaki onnistuu! Ja sit soitan huomenna vielä yhteen paikkaan. En kyllä malta odottaa että pääsen töihin! Haen siis kahvila-alalta, ja molemmat haastattelut Kampissa. Kiva kun se on lähellä asuinpaikkaa. Mutta tuun kyllä kaipaamaan tota ruokaa! Saadaan ilmanen lounas joka päivä, saa valita meneekö Pikseliin vai 91,1. Mä oon aina menny parin muun kanssa 91,1:iin mikä on mahtava! Ensinnäkin se on buffet ja siellä on joka päivä hyvät valikoimat ja herkulliset ruuat! Pizzoja en kyllä suosittele, kuulemma kuivia. Mutta muuten tosi hyvät ruuat, sisältyy salaattipöytä, leivät joihin kuuluu mahtavat sämpylät!, jälkiruoka ja kahvi. Ja juomia on paljon erilaisia, limua, mehua, ja jotain muuta, en oikein kiinnittänyt huomiota mitä kaikkea kun itse juon vaan pepsiä ja vettä, sori. Ja hinta ei oo paha, alle 10e. Sit voi halvemmalla valita kasvisbuffetin tai vaan salaattibuffetin. Suosittelen lämpimästi! Ihan mahtava paikka.

I'm so tired. Had a lot to do this week. Won't go into detail in English because I live in Finland and the translation is nearly impossible and it'll lack something important. So all you need to know is I've been busy and am tired! (laugh) Tryina put something meaningful here in English soon.

tiistai 20. syyskuuta 2016

Red like blood

Äyy nyt tuntuu tosi pahalta kun en oo tänne mitään laitellu ;;-;; Ja kirjotusproggiski meni päin metsää xD Mut ajattelin et voisin tehä postauksen kirjoista, ei mitään ihmeempiä mutta vähän mitä oon lukenu ja mitä mieltä oon ollu, kun ei jaksais ruveta kirjottaa kokonaista arviota joka ikisestä kirjasta. Mut joo, yritän löytää aikaa, halua ja jaksamista sitä varten!!

Nyt kaivaudun peiton sisään lukemaan hetkeks ja sit pitääkin jo mennä nukkumaan! Huomenna taas aikanen herätys. Vähän hirvittää et on viikonloppuna paljon tekemistä, mut sit taas to ja pe ei oo ihmeempiä :)