tiistai 15. marraskuuta 2016

We don't talk anymore

Oon ollu nyt kaks päivää poissa töistä, koska oon flunssassa ja se tekee mut hulluks! En kestä sitä että on pakko maata sängyssä tekemättä mitään, ilman mitään aikataulua. Huomenna meen töihin oli olo mikä tahansa(eikä oo hyvä), ja sit lähen kesken kaiken pois jos tarttee, mut on pakko mennä. En tiiä onko huono olo pelkästään flunssaa, osittain tätä lagisuutta vai kokonaan lagisuutta. Ei olis niin paha asia muuten, mutta oon töissä kahvilassa jolloin töihin meno kipeenä ei oo kauheen hyvä ratkasu, mutta en oikeesti osaa enää sanoa oonko oikeesti kipee joten meen töihin ettei mee sitten siihen että makaan seuraavat kaks viikkoa sängyssä ilman kunnon syytä ja en enää jaksa mennä töihin ollenkaan.
Oon siis ollu kipee jo viime viikolla, kaks ja puol päivää poissa töistä, ja seuraava viikonloppu on täysin auki eli tarviin jotain tekemistä!
Tekis kauheesti mieli kokeilla meikeillä nyt kun on aikaa, mut niin huono olo etten oikeesti jaksa. Ehkä sit jos pääsen takasin töihin kunnolla ja saan enemmän energiaa! Sit kämppä pitäs siivota huippukuntoon. Mut saa nähä mitä tapahtuu. Ehkä töiden jälkeen jaksas, koska tässä tilassa en pysty tekee mitään. Jään tuijottamaan ruutua ja oon kattonu viimesen kahen päivän aikana ainaki yhen kauden verran yhtä sarjaa. Not good.

Mutta nyt yritän mennä tekemään jotain ennen ku meen nukkumaan!