torstai 9. helmikuuta 2017

About blogging

Kaikkialla sanottiin, että kannattaa blogata aiheista joista tykkää. Mun eka blogi oli animepainotteinen, mutta koska olin typerä kakara ajattelin että ainoa animeen liittyvä blogi voi olla vaan arvosteluja varten. Joskus myöhemmin aloin pitää kirjablogia samalla periaatteella, arvosteluja. Sekin sit kuivu kasaan aika pian. En tajunnu egttä siihen vois laittaa muutakin kuin arvosteluja, ja en oikein osannu tehdä niitä arvosteluja eikä kauheesti oikeesti ees kiinnostanu. Mut nyt oon tajunnu, että voin pitää kirjablogia missä ei tartte tehdä arvosteluja vaan voin pulista ihan mitä tahansa kirjoihin liittyvää!
No tää on nyt kuitenki tällanen sekablogi, koska en jaksa pitää useampaa eri blogia eri tarkotuksiin, ja suoraan sanottuna uskon että tää blogi on parempi kun ei oo pelkkää ranttia kirjoista. Ja itsellenihän minä tätä kirjoitan niin parempi näin!

Mutta! Takaisin kirjoihin :D

Mua ahdistaa, koska olis niin monta kirjaa jotka haluaisin ostaa, sit on ainaki yhden kirjan jatko-osa, jonka ihan varmasti haluan kun oon saanu ton kirjan loppuun, ja sit on ne ihanat random löydöt jotka voi olla ihan sika hyviä. Mut en haluu käyttää kaikkea mun rahaa kirjoihin. Pitää syödä kans, ostaa vaatteita, säästää tulevaa varten. Ja oon tänä vuonna ostanu jo ainaki 10 kirjaa....joten oon nyt pannassa, en saa mennä kirjakauppoihin enkä Adlibriksen sivuille, mikä on tuskaa!! Mut kun just tuli kuun rahat ja en halua että kaikki menee yhdessä päivässä. Mikä on liianki helppoa. Eikä mulla toimi nää "saan ostaa yhden kirjan kun olen lukenut 2 kirjaa" etcetc.
Murrun jossain vaiheessa, mut yritän nyt sinnitellä mahd. pitkään :D