keskiviikko 8. elokuuta 2018

Elämän tanssi keskellä naamiaisia

Viime aikoina ollu vähän vaihteleva vointi. Ihmissuhteet hankalia. Tulevaisuus epäselvää ja oon tehny hyvin vähän mun unelmien eteen. Koko ajan väsyny, varsinki kun on ollu niin kuuma. Normi suomalainen kesä on mulle jo rankka, eli tää kesä ollu extra rankka! Oon käyttäny liikaa rahaa kirjoihin, ja en aio lopettaa, mutta en oo yhtään pahoillani siitä. Välillä pitää ostaa 6 kirjaa päivässä jotta elämä olis elämisen arvoista.
Hoitajaa pitäs tavata, mutta stressaa kun en tiedä onko toi nyt sit mun omahoitaja vai vaihtuuks se TAAS.
Ystävät on sentään ihania, ja kirjojen ja musiikin voimalla eteenpäin. Tarttis uuden kirjahyllyn. Ja haluisin kaikki mun kirjat tänne omaan kämppään, vanhemmilla on vielä niin monta. On kadonnu monta biisiä siinä kun siirsin MP3selta kännykkään, ja nyt tarttee vähän välii tarkastaa mitä puuttuu. Sit oon ladannu paljon uutta. Ihanaa, mut ei meinaa olla aikaa kuunnella ja ei meinaa pystyä menee nukkumaan kun halus vaan kuunnella musiikkia xD
Oon ollu paljon vanhemmilla hoitamassa koiria. Ei oo ollu paljoa aikaa omassa kämpässä. Mut kyl viel. Sit viimeistään kun (toivottavasti) saan työharjottelupaikan.
Nyt yritän jotenki päästä sänkyyn ja nukahtaa et huomen voi herätä ajoissa lähtemään vanhemmille(taas)!
Öitä pupuliinit