perjantai 8. tammikuuta 2016

Japanese pop music

Siis nyt ärsyttää kyl tosi paljon!! 2013 mulla vaihtu lääkitys ja lihoin sen takia nopeasti monta kymmentä kiloa. En oo niitä saanu pudotettua, tosin lähiaikoina oon laihtunu muutaman kilon. Kuppikoko sen sijaan nousee.... mutta on vaikeeta löytää vaatteita, etenki housuja, kun on iso ja pitkä vielä. Suurimmassa osassa "tavallisista" perus vaatekaupoista ei löydy isoja kokoja ollenkaan mikä ärsyttää, ja sit nekin mistä löytyy ei kauheesti asiaan panosta, eikä kaikissa ketjun myymälöissä löydy, kuten esim H&M, kävin kolmessa eri liikkeessä kun aina sanottiin että ei tässä liikkeessä, käy kattomassa tuolta toisesta. Sit kolmannen jälkeen annoin periks kun ei mistään tuntunu löytyvän ja kaupat alko olee niin pitkällä ettei kiinnostanu mennä tarkistaa. Rajansa mullakin. Ja sit on näitä liikkeitä jotka keskittyy isommille naisille mahtuvien vaatteiden myyntiin, mutta ensinnäkin hinnat on pilvissä ja oon kuitenkin "liian pieni" niille vaatteille. Oon tässä keskitilassa missä ei meinaa koskaan löytyä sopivia. Sekin naurettavaa että kävin sit tänää Kapphalissa ja löyty kahet kivat housut, mut koot oli liian isot ja pienempiä ei sit löytyny! Periaatteessa olisin voinu ostaa silti, ei niin paljon isommat, mut se meni sit 60 euroon mitä en maksa housuista ellei oo täydelliset. Alennusmyynneistä löyty Lindexiltä ihanat farkut, just sopivan kokoset ja muutenki ihanat, 15e! Mutta sit niitä löyty vaan yhet keskustasta. Kävin toisessa Lindexin liikkeessä Forumissa, mutta siellä ei löytyny kuin pieniä kokoja samoista housuista!? Ja Malmin Lindexillä ei sit ollu yhtään. Harmittaa kun on niin ihanat housut et olisin voinu ostaa vaikka neljät! Täytyy vaan olla onnellinen et löysin sentään yhet.

I'm so annoyed!! In 2013 I gained a lot of weight because my medication changed and I haven't been able to lose it. It's really hard to find clothes, especially trousers since your everyday clothingstores don't have big sizes, and the ones that do have louzy choises. And I'm too small for those super expencive stores for big women. I can't understand why in this time and age we can't have more clothes for bigger people, especially since they are all so ridiculously expencive!!

Sit nää vaatteet mitä näkee kaupoissa. Siis joku paita/neule oli niin pieni et olis ollu liian pieni vauvallekin. Ja housut on ihan ku anoreksikoille suunnitellut. Onks oikeesti niin pieniä ihmisiä???? Ja ei varmaan kauheesti haittaa jos on laihis ja vaatteet täysin ihonmyötäset, mutta sit kun on sitä ylimäärästä rasvaa ja ihonmyötäset vaatteet saa sut tuntemaan itses läskiks, rumaks, ällöttäväks, ja ainoo vaihtoehto on sellaset isot teltat joihin hukkuu kokonaan.

And the clothes you see in stores. I saw a sweater and it was so small it would be too small for a baby! And the trousers are like made for anorexic people. Are there seriously so small people???? And I'm sure it's okay to wear skintight clothes when you're skinny, but when you have extra fat and all the skintight clothes make you feel overweight, ugly, disgusting, the only option is a big tent that swallows you up completely.

Ihan sekasin koko maailma.

It's a messed up world.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti