maanantai 6. maaliskuuta 2017

So baby pull me closer

Aaaah nyt on ihanaa kun rupee lämpenee ja kesä on taas vähän lähempänä!
Ja ihanaa kun on lyhyet hiukset! Sit kun tuuli tarttuu niihin :D

Töissä (eli työkokeilussa) on ollu tosi kivaa, vaikkakin oli viime viikolla tosi kiire kun oli Kampituspäivät. Mutta muuten ei varsinaisesti ole valittamista.
Mutta oon miettiny että olis ihanaa päästä työskentelemään kirjakauppaan. Oon ihan täys kirjahullu, näkyy siinä että ostan kirjoja enemmän ku ehdin lukea ja en osaa lähteä minnekään ilman kirjaa u.u
Mutta tällasta oon miettiny. Vois olla ihan uskomaton kokemus. En haluis lopettaa kahvilassa työskentelyä, ja kaikki siellä on tosi mahtavia, olis tylsää jättää ne pois, mutta en voi tehdä päätöstä vaan työkavereiden takia. Mutta saa nähdä.
Töitä tällä hetkellä huhtikuuhun saakka, eli on aikaa miettiä asiaa. Ja vaikka jatkaisinki kahvilassa vielä siitä, niin voisin silti joku päivä mennä kirjakauppaan. Jännää nähä miten menee :D

Sit innostuin taas vesiväreistä! Ne on kuvien värittämisessä parempia kuin värikynät, koska ei suttaa lyijykynää, ja en osaa enkä halua tussata. Toisaalta rakastan myös värikyniä. Enkä oo hyvä kummassakaan xD Mutta nyt kokeilen tota vesiväreillä maalaamista ainaki vähän aikaa!

Tällä hetkellä ei muuta, see ya lovelies!

Katori

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti