torstai 20. kesäkuuta 2013

If you just made your mind

Okei! Eli siis nyt teen päätöksen, ja kirjotan sen tännekin jotta ei pääse unohtumaan! Tai jotain vastaavaa....
Mut siis. En haluu olla sellanen superlaiha tikku, en todellakaan, ja mulle ulkonäkö ei oo tärkeintä. Mutta se, että joutuu ostamaan kokonaan uudet housut, eikä voi käyttää puolia vaatteita vaatekaapista vaan koska on lihonu, se ei oo okei mun mielestä. Ja kaiken lisäks oon noin 30 kiloo yli ihannepainoni, eli siis ylipainoinen. En haluu olla sellanen pieni 50 kilonen keiju, ensinnäkin koska mun keho on sellanen että se ei toimis mulla, mutta 20 - 30 kiloo olis kiva tiputtaa, niin että voisin taas ostaa vaatteita samoista kaupoista kuin ennenkin, eikä tarttis mennä jonnekin erikoisliikkeisiin ostamaan isommille naisille tarkotettuja superkalliita vaatteita joihin mulla ei oo varaa. Ja olishan se kiva kans että vois käyttää shortseja.
Eli siis aion yrittää hallita herkkujen syömistä, eli vähentää reilusti ja korvata sitä mahdollisimman paljon hedelmillä, teellä ja vedellä. Jonkin verran herkkuja on tietysti ihan hyvä, mutta tässä oon muutaman päivän aikana syöny noin kolme pussillista karkkia, melkein kokonaisen suklaalevyn, jäätelöä ja paljon limua, mikä on kaiken lisäks aiheuttanu mulle hirveetä närästystä. Ja en ees syö sillei hiljalleen, vaan ahmin hullun lailla. Se on jo sairasta. Ja sit en liiku yhtään, paitsi kun vien koiria, mutta siinä saatu liikunta ei kuluttais edes yhtä sokerinmurusta. En aio ruveta vetämään mitään superpitkiä juoksulenkkejä, en todellakaan, ja vaikka alottaisin niin lopettaisin seinään. Sen sijaan aion alkaa tekemään kävelylenkkejä, ihan vaan kävelen ripeästi niin pitkään kuin jaksan, ja sitten haluaisin kovasti pyöräillä, niin sitäkin pitää lisätä. Ainoo miks en haluis pyöräillä on se, että sillon ei voi kuunnella molemmilla korvilla musiikkia mikä tekee siitä ikävempää ja laskee mun motivaatiota siihen, mutta yritän sitäkin tunkea johonkin väliin.
Sit vois yrittää kans kasvattaa voimia käsipainoilla tai punnerruksilla. Oon oikeesti naurettavan heikko, etenkin ottaen huomioon mun koon. Niin olis kiva jos olis vähän enemmän käsivoimia, ei olis koko ajan pulassa kun mun kassit painaa yleensä ihan liikaa XD Ja olis siitä varmaankin töihinkin hyötyä, pystyis purkamaan kuormaa sun muuta XD

Okay, I'm in a hurry and tired so I'm going to make the English version short! I've gained a lot of weight, to the point I can say I'm overweight, so I'm going to try to lose some of it! I have had to buy three new trousers because my old one's don't fit me anymore.... And they were expencive :< I can't use half of my wardrobe because the weight I've gained, and I can't afford a whole new wardrobe.... I'm not going to start dieting big time, just less sweets and stuff, going for walks and some biking!

Niin ja sit huonoin puoli tässä on se että mä en ulkoapäin huomaa että oon lihonu, se selvis vasta kun yritin laittaa jalkaan housuja, jotka ei mahtunu, niinkuin ei mitkään muutkaan housut mitä vaan löysin, ja myöhemmin kun käytin vaakaa nähdäkseni kuinka paljon olin yli edellisestä kerrasta, ja se oli kauhun hetki. Ei ulkonäön vuoksi, vaan terveyden. Mulla on muutenkin kaikkea vialla sun muuta, en kaipaa ylipainoa listaan mukaan!

Katori~~

4 kommenttia:

  1. Going out biking is a nice idea. Take some breaks on your journey on a sweet spot and read something short, like poetry. Drink lots of water and don't forget that if you don't sweat you're doing it wrong. ^^
    It's hard work, but if you're motivated enough it should be no problem. Put those old pants on the wall or something, always remind yourself of your goal!

    /swedish stranger

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you for your comment^--^ I don't really read poetry, I mean I haven't tried except on internet, but I only read one poets poems from deviantArt so it would be difficult, but maybe manga could work :D I have problems with drinking water because I think it tastes bad >___< :D But I'll try to work on it!!
      Thank you so much!! Your comment made me even more motivated!^--^
      Also, I'd really like to read your blog, if it would be okay with you, so I wish you'd put the readers thingy on your page because I won't remember to visit it without it being on my blog list >___< I totally understand if you don't want to do it, but I just thought it's better to say and fail than not to have said at all :) Not very original....^^'''

      Poista
    2. I don't really read poetry either, I got so many other things I want to read. But some good entry-level reading would be the complete works of Emily Dickinson and Edgar Allan Poe (these are what I'm planning to read).
      So you want to read my blog? you find it interesting? Wow, I didn't know anyone would want to read it. And sure, you can follow my blog, but I don't want any follower widget thingy. I think you can add blogs to your reading list on the blogger start page when you log in (I don't follow any blogs, but I'm sure that's how you do it). Also, you don't need to feel compelled to read my blog or anything, I'll read yours anyway. ^^

      Poista
    3. I could swear I answered this already.... Ö____Ö Stupid computer and internet....!!!! But anyway, a short answer 'cause I don't remember what I wrote and am too lazy and tired to try....
      I do, it's one of the rare blogs I actually want to READ. Mostly I follow blogs for their photos, and only read the texts sometimes when I feel like it, but your blog seems much better for reading :) And I didn't know you could do it like that 'O' I always thought there has to be the widget on the blog so you can follow it.... .----. But good thing I know now!! :)
      And don't worry, I read it because I want to^---^

      Poista