tiistai 15. marraskuuta 2016

We don't talk anymore

Oon ollu nyt kaks päivää poissa töistä, koska oon flunssassa ja se tekee mut hulluks! En kestä sitä että on pakko maata sängyssä tekemättä mitään, ilman mitään aikataulua. Huomenna meen töihin oli olo mikä tahansa(eikä oo hyvä), ja sit lähen kesken kaiken pois jos tarttee, mut on pakko mennä. En tiiä onko huono olo pelkästään flunssaa, osittain tätä lagisuutta vai kokonaan lagisuutta. Ei olis niin paha asia muuten, mutta oon töissä kahvilassa jolloin töihin meno kipeenä ei oo kauheen hyvä ratkasu, mutta en oikeesti osaa enää sanoa oonko oikeesti kipee joten meen töihin ettei mee sitten siihen että makaan seuraavat kaks viikkoa sängyssä ilman kunnon syytä ja en enää jaksa mennä töihin ollenkaan.
Oon siis ollu kipee jo viime viikolla, kaks ja puol päivää poissa töistä, ja seuraava viikonloppu on täysin auki eli tarviin jotain tekemistä!
Tekis kauheesti mieli kokeilla meikeillä nyt kun on aikaa, mut niin huono olo etten oikeesti jaksa. Ehkä sit jos pääsen takasin töihin kunnolla ja saan enemmän energiaa! Sit kämppä pitäs siivota huippukuntoon. Mut saa nähä mitä tapahtuu. Ehkä töiden jälkeen jaksas, koska tässä tilassa en pysty tekee mitään. Jään tuijottamaan ruutua ja oon kattonu viimesen kahen päivän aikana ainaki yhen kauden verran yhtä sarjaa. Not good.

Mutta nyt yritän mennä tekemään jotain ennen ku meen nukkumaan!

torstai 29. syyskuuta 2016

The Big Bang

Mä oon niin väsyny. Alotin Verven Työhönvalmennuksen, joka auttaa hankkimaan harjoittelupaikan jonka olis sit tarkotus poikia oikean työpaikan. Neljä päivää käyny netistä läpi eri kahviloita, soittanu kaikkiin - joihinki useammin, koska ei oo vastannu tai vastaava henkilö ei ole ollut paikalla - ja yrittäny saada harjoittelupaikkaa. Nyt mulla on kaks haastattelua, että toivottavasti toinen ainaki onnistuu! Ja sit soitan huomenna vielä yhteen paikkaan. En kyllä malta odottaa että pääsen töihin! Haen siis kahvila-alalta, ja molemmat haastattelut Kampissa. Kiva kun se on lähellä asuinpaikkaa. Mutta tuun kyllä kaipaamaan tota ruokaa! Saadaan ilmanen lounas joka päivä, saa valita meneekö Pikseliin vai 91,1. Mä oon aina menny parin muun kanssa 91,1:iin mikä on mahtava! Ensinnäkin se on buffet ja siellä on joka päivä hyvät valikoimat ja herkulliset ruuat! Pizzoja en kyllä suosittele, kuulemma kuivia. Mutta muuten tosi hyvät ruuat, sisältyy salaattipöytä, leivät joihin kuuluu mahtavat sämpylät!, jälkiruoka ja kahvi. Ja juomia on paljon erilaisia, limua, mehua, ja jotain muuta, en oikein kiinnittänyt huomiota mitä kaikkea kun itse juon vaan pepsiä ja vettä, sori. Ja hinta ei oo paha, alle 10e. Sit voi halvemmalla valita kasvisbuffetin tai vaan salaattibuffetin. Suosittelen lämpimästi! Ihan mahtava paikka.

I'm so tired. Had a lot to do this week. Won't go into detail in English because I live in Finland and the translation is nearly impossible and it'll lack something important. So all you need to know is I've been busy and am tired! (laugh) Tryina put something meaningful here in English soon.

tiistai 20. syyskuuta 2016

Red like blood

Äyy nyt tuntuu tosi pahalta kun en oo tänne mitään laitellu ;;-;; Ja kirjotusproggiski meni päin metsää xD Mut ajattelin et voisin tehä postauksen kirjoista, ei mitään ihmeempiä mutta vähän mitä oon lukenu ja mitä mieltä oon ollu, kun ei jaksais ruveta kirjottaa kokonaista arviota joka ikisestä kirjasta. Mut joo, yritän löytää aikaa, halua ja jaksamista sitä varten!!

Nyt kaivaudun peiton sisään lukemaan hetkeks ja sit pitääkin jo mennä nukkumaan! Huomenna taas aikanen herätys. Vähän hirvittää et on viikonloppuna paljon tekemistä, mut sit taas to ja pe ei oo ihmeempiä :)

maanantai 29. elokuuta 2016

Osa 1 / Part 1

Alttarin edessä istuu mustiin pukeutunut tyttö. Musta korsetti, polvien yläpuolelle ulottuva musta hame, musta viitta jonka huppu on alhaalla paljastaen tuhkanvalkoiset hiukset ja posliini-ihon. Silmäluomet ovat kiinni, rypistyen kuin tyttö keskittyisi johonkin ankarasti.

Varjoissa liikuskelee yön olentoja, seuraten tyttöä kuin haukka saalistaan, mutta tyttö tietää että ne eivät hyökkää hänen kimppuunsa. Hän luottaa niihin. Ne tuovat tytölle turvallisuuden tunnetta.

Kädessään tyttö pitää hopeatikaria, jonka kahva on kauniisti koristeltu koukeroilla, terä koskematon ja kuolettavan terävä. Ainoa valo tulee tytön edessä olevasta kynttilästä, ja sen valossa tyttö nostaa tikarin ja toisen käden ranteensa ylös kohti kattoa, asettaa tikarin terän hellästi ranteelleensa ja kuljettaa sen aina kyynärvarteen saakka, jättäen jälkeensä pitkän haavan josta pursuaa verta uskomattoman nopeasti. Veri peittää tytön käden, kastelee hänen vaatteensa ja muodostuu lammikoksi lattialle tytön ympärille.

Verta tulee nopeasti ja paljon, mutta tyttö ei liikahdakaan. Sitä tulee enemmän kuin yhteen ihmiseen voisi mahtua. Lammikko etenee lattialla kuin vesi, peittäen lopulta koko lattia, mutta verta tulee silti lisää. Hetken päästä koko huone alkaa lainehtia verestä, mutta tyttö ei edelleenkään liiku. Huone täyttyy hiljalleen, peittäen tytön reidet, mahan, rinnat, olkapäät, kaulan. Ennen kuin veri yltää tytön kasvoihin, hän yhtäkkiä heittäytyy selälleen ja alkaa kellua veren seassa, valkoiset hiukset levittyen joka suuntaan ilman yhtäkään tahraa, kuin ne hylkisivät verta. Hetken aikaa tyttö vain kelluu, mutta sitten hän avaa silmänsä. Paitsi, että siinä missä hänen silmiensä olisi pitänyt olla, oli pelkkää mustaa tyhjyyttä.

In front of the altar sits a girl in black clothes. A black corset, above knee lenght black skirt, black cape with the hood down so you can see the ash white hair and porcelain skin. Eyelids are closed, pressed together like she's concentrating hard on something.

In the shadows creatures of the night circle the girl, watching her every move like a hawk, but she knew they wouldn't hurt her. She trusted them. They made her feel safe.

In her hand the girl was holding a silver dagger, the handle carved with curvy lines, the blade untouched and deadly sharp. The only light came from a candle placed in front of the girl, and in the light the girl lifts the dagger and her wrist up toward the roof, places the blade gently on her wrist and moves it all the way down to her elbow leaving a long cut with blood gushing out of it unbelievably fast. The blood covers the girl's hand, stains her clothes and makes a puddle around her on the floor.

The blood comes fast and there's a lot of it, but the girl doesn't move a muscle. There's more blood than a human being can contain. The puddle on the floor spreads like water, covering eventually the whole floor, but the blood still keeps coming. After a moment the blood starts to flood the room, but the girl still doesn't move. The room quietly fills up, covering up her thighs, her stomach, her breasts, shouders, neck. Before the blood reaches the girls' face she suddenly thrusts herself backward and starts to float in the blood, white hair spreading in every direction without a stain, like it repels blood. For a moment the girl just floats, but then she opens up her eyes. Except, where her eyes should be there is only empty darkness.

sunnuntai 28. elokuuta 2016

Now that you're out of my life

Keksin hauskan kokeilun! Alan kirjottaa tarinaa täällä blogissa sillä lailla, että joka päivä kirjotan jotain pientä vähintään, pakko kirjottaa jotain vaikka menis kuinka oudoks. Jännä nähä miten tää tulee menemään ja kuinka kauan pystyn pitää yllä! (laugh)
Alotan huomenna koska on myöhä ja aamulla aikanen herätys verikokeeseen! God I hate those.

Gonna do a little experiment and write a story here, every day writing a little more to it, just as long as I write something no matter how odd or weird. Gonna start tomorrow 'cause have an early morning blood test.

En tiiä vielä kirjotanko tarinan molemmilla kielillä vaii vaan toisella, vai vaihtelevasti, but we will see!

Not sure yet if I'm gonna write in Finnish or in English, both or switching between them, but we will see!

Nightynight!

maanantai 1. elokuuta 2016

I hate u I love u I hate that I love u

 I just read this book today and it was really good! It was nothing like I thought it would be at first, but it ended up being better than I thought! I was a little worried I wouldn't like it since it's really popular and I had more expectations than with other books. But in the end a splendid read! I really want the second one though, but I'm afraid to find out if it's already in Finland 'cause I have been spending all my money on books lately and I really need to cut back 'cause I no longer have a job and can't afford all the books I'd like....(cry)

 I had a stamp card so I got this book for free!! (smile)(love) I really wanted this since I read about it on someone's blog, but I didn't wanna buy it because I have so little money and so many books, so I'm so happy I had a full stamp card waiting! (smile) I went to look for a book before but never found a good one so I'm really glad! (smile)

Mulla oli kirjapassi täynnä, ja en ollu aiemmin löytäny kirjaa minkä haluaisin, joten oon tosi ilonen että luin tästä kirjasta jonkun toisen blogissa ja sit halusin tietty ostaa (naurua) Ihanaa et sain sit ilmaseks, varsinki kun rahat lopussa koska en oo töissä ja niin paljon muitakin kirjoja(itkua)

I'm so tired, I've spend the whole day in downtown, running from place to place, coming back to my apartment just so I can go out again with a friend (laugh) I told her to not let me in the book store so of course she drags me there (laugh) and when I had two books in  hand she dragged me out! (laugh) But all and all a good day, I'm glad it happened (smile) Now going to watch The Nanny and draw something!!

Hope you've had a great Monday and will have a great week!!

Love,
Katori (heart)

P.S. I've started using () instead of smileys because Blogger doesn't let me use smileys!! Hope you don't mind (smile)

sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

"Leonard, look, Sheldon's hugging me!"

Heiiii!

Pitkästä aikaa! Nyt tulee vaan lyhyt päivitys, sori!

Sain viimein muutama päivä sitten kunnon koneen ja netin, joten on mahdollisuus postata enemmän ja saan mukaan myös kuvia!! Eli sitä sitten tässä lähipäivinä yritän hommata!

See ya soon!

-Katori

keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

There's nothing wrong with a little bit of paint

Hiiiiiiii!

Postaus suomeks tänään! Paitsi tervehdys(lol)

Pitkästä aikaa! Mulla on kännykän netti temppuillu hirveesti, läppäri lakkas toimimasta ja iso kone ei toimi ollenkaan! Mutta läppäri onneks korjattiin! Ehkä vielä joskus iso kone ja kunnon netti niin pääsen pelaamaan ja voin oikeesti laittaa kuvia tänne blogiin!

Päässä pyörii monta asiaa joten laittelen tähän sekalaisia asioita jotka nyt mielessä!

Kaikkein kauhein asia on, kun oon tuolla töissä kahvitauolla lukenu lehtiä, siis että raskaana olevia naisia haukutaan. Siis tää menee niin yli mun ymmärryksen. Kuinka joku voi olla niin alhanen ja ikävä!! Eiks ihmiset tajuu miten paljon se haukkuminen satuttaa vai nauttiiks ne siitä jollakin sairaalla tavalla? Asia on lähellä mun sydäntä koska mua on koulukiusattu ja ystävätki joskus kiusannu, ja se on aivan älyttömän kauheeta. Pahinta on se kun kiusaajat pääsee kuin koira veräjästä. Siis kun mulla alko koulukiusaaminen ala-asteella ne laitto mut kuraattorille, ihan niinku mussa olis ollu jotain vikaa, ja sit mun kiusaajille ei tehty mitään. Siitä mä opin että se oli mun syy että mua kiusattiin ja että ne kiusaajat ei tehny mitään väärää, mikä on niin sairas ja kiero asia että sitä ei meinaa käsittää! Tähänkin päivään asti se mua kummittelee.

Sit mä vedän puoleeni ulkomaalaisia. Mulla ei oo mitään ulkomaalaisia vastaan, ei missään nimessä, mutta kun ne tulee juttelee sillai Moi oot kaunis nii ää mitä mun on tarkotus vastata?? Ärsyttää kun on niin erilaiset kulttuurit et ne ei tajuu kuinka häiritsevältä se tuntuu ku toinen koko ajan oot niin kaunis, oot niin ihana, haluun nähä sut. Ja mä en oikeesti jaksa alkaa opettaa niille suomalaisesta kulttuurista sun muusta, varsinki kun ne ei kuitenkaan tajua!! Ne on aluks sillei joo okei ymmärrän, mut kohta taas samaan vanhaan ketjuun. Ja en tiiä onko muilla tätä ongelmaa, mutta mä tunnun vetävän puoleeni ulkomaalaisia, ja siis nimenomaan miehiä. Mul on facebookissa tällä hetkellä 8 kaveripyyntöä joita en haluu hyväksyä koska ainakin melkein kaikki on jotain ulkomaalaisia joita en tunne ja joilla ei oo yhtään yhteistä kaveria mun kaa, ja se on vaan jotenki tosi creepy tunne kun ulkomaalaiset piirittää tolla tavalla. Ja mä oon tietty niin kiltti etten oikeesti osaa sanoo et voisitko mennä pois, en halua viettää sun kaa aikaa.

Ja aivan kauheeta kun tässä muutama päivä sitten yks mun kaveri kerto mulle että se tykkää musta paljon ja on aina tykänny. Siis tosi imartelevaa joo, mut se on kauheeta kun ei voi vastata niihin tunteisiin. Ja mä vielä yritän toipua edellisestä suhteesta, josta on köhköh 4-5 kuukautta köhköh, joten en vois vastata tunteisiin vaikka tuntisinki samoin. Ja kaiken lisäks tää kaveri ja mun exä on kavereita keskenään! Mietin vaan koko ajan et miten se mun exä reagois jos se mun kaveri kertois sille että tykkää musta, ja oikeesti salaa toivon et se kuulis tästä ja tulis mustasukkaseks, mut tiiän ettei niin tuu tapahtumaan ja loppujen lopuks mä en vois enää seurustella sen kaa muutenkaa et se mustasukkasuus vaan hankaloittas niiden kahen ystävyyttä joten ihan hyvä näin. Mä varmaan tarraudun ihan liikaa kiinni ja pitäis päästä jo siitä exästä yli mut mä oon ärsyttävän tyhmä ja hidas (lol) En osaa ees kuvitella ihastuvani viel kehenkää uuteen. Mut silti kaipaan suhteessa oloa ja kaikkea mitä se tarkottaa. Toivoton tapaus! (lolololol)

Sit mun pitäs ettii uus työpaikka!! Mut sitä ennen pitäs laittaa kasaan CV mikä on hankalaa kun osa tiedoista on mulla omassa kämpässä ja osa vanhemmilla. Työt loppuu ens kuun alussa ja haluisin kyl jonkin sortin kesälomaa, oli se sit töitten välissä tai uudessa työssä sit pieni vapaa. En kyl tiedä yhtään saanko töitä! Mut pidetään peukut pystyssä!

Ja kaipaan niin oikeeta omaa kämppää. Asun tällä hetkellä sairaalan yksiössä, mikä on melkein oma kämppä, paitsi että hoitaja seuraa mitä sä syöt, mitä sulla on jääkaapissa, missä kunnossa sä pidät kämppäs, mitä sä teet vapaa-ajalla, millon sä meet lomille minnekään. Tuun hulluks tässä. Sit kun mun omahoitaja ei oo melkein koskaan töissä se ei oo mun kaa ollu paljoa tekemisissä ja ei tiedä mun pärjäämisestä sun muusta nii ei oo mitään toivoa että pääsis eteenpäin! Tää nykynen asunto on askel eteenpäin edellisestä paikasta, mutta alkuhuuman jälkeen tekis mieli vaan huutaa et päästäkää mut pois! Ei saa laitettua ees kiinteetä nettiä. Ja kipulääkkeitä ei saa syödä ellei ole tarvittavana vaikka hoitajilla olis sun kipulääkkeitä olemassa. Heeeermot meeeeneeeee (lol)

Nyrjäytin sit nilkan koska muuten ei ollu tarpeeks ikävää. Se on ollu nyt yli kolme viikkoo kipeenä, töissä ollu tuskaa, ja sit kaupassa käynti sun muut. En oo pystyny tekee kunnon siivousta kämpässä kun sattuu niin vietävästi. Tiistaina kävin fysioterapeutilla, mut ei se osannu oikeen mitään tehdä. Sano vaan et paljon lepoa ja jos kahden viikon päästä vielä sattuu niin lääkäriin. Ketuttaa etenki kun nyt se kipu on tällä viikolla lisääntyny paljon. Ja töistä en voi kuitenkaan olla poissa. Yay.

Mä rakastan kevättä ja kesää, rakastan kaikkia vuodenaikoja nykyään, mutta on tää ollu tuskasta kun välillä on niin lämmin et vois juoksennella ympäriinsä shortseissa ja sit välillä on niin kylmä et takkikaan ei meinaa riittää. Ja päivisin on niin valosaa, se on ihanaa jos voi tuolla ulkona nauttia siitä, mutta koska mulla on liian kipee nilkka ulkona juoksemiseen joudun olee sisällä tuijottamassa telkkaria tai läppäriä mikä on vaikeeta kun sä et näe mitään kun on niin valosaa! Ja nyt on vaikee lukea kirjoja kun sattuu niin paljon ettei pysty keskittymään. Eli ihanaa kun tulee kesä! mut hemmetti ku tulee kesä.

Okei täs on varmaan ihan tarpeeks löpinöitä tältä erää, see you next time!

Kat

maanantai 7. maaliskuuta 2016

HAPPY UPDATE

Hi!

(I'm lazy so only in English!)

This may sound really stupid, but I don't care! (laugh)
I went to Luca after way too long ago, I love it but I feel bad if I can't buy anything so I end up not going....but today I decided to go and actually bought something! But that's not what I'm so happy about (laugh)
I love how the owner always greets you and gives you candy when you step in. But this time I did a little bow, I don't even know why, but then he bowed back and we bowed each other which was awesome. I know it's weird, but I've waited for so long to actually get to bow to someone without it looking completely insane in this western world. I went the shop around many times, they have remodeled it a little, and I could have just gone around and around for hours! (laugh) Finally I bought two magazines and a Totoro shopping bag(cost a lot but not regretting anything! and thinking about buying more stuff....!)(no pictures, sorry, waiting to get my good computer fixed and a good internet connection) and went to the door and before I got out we both bowed a couple of times more and I left the shop grinning like a fool! I was so happy, still am, about that, I didn't think about what I bought at all on the way back home (laugh)

But now I AM gonna go through my magazines! I love Japanese fashion magazines, they're so happy and colourful and I never get enough of them! (smile)

'Till next time!

Katori

perjantai 8. tammikuuta 2016

Japanese pop music

Siis nyt ärsyttää kyl tosi paljon!! 2013 mulla vaihtu lääkitys ja lihoin sen takia nopeasti monta kymmentä kiloa. En oo niitä saanu pudotettua, tosin lähiaikoina oon laihtunu muutaman kilon. Kuppikoko sen sijaan nousee.... mutta on vaikeeta löytää vaatteita, etenki housuja, kun on iso ja pitkä vielä. Suurimmassa osassa "tavallisista" perus vaatekaupoista ei löydy isoja kokoja ollenkaan mikä ärsyttää, ja sit nekin mistä löytyy ei kauheesti asiaan panosta, eikä kaikissa ketjun myymälöissä löydy, kuten esim H&M, kävin kolmessa eri liikkeessä kun aina sanottiin että ei tässä liikkeessä, käy kattomassa tuolta toisesta. Sit kolmannen jälkeen annoin periks kun ei mistään tuntunu löytyvän ja kaupat alko olee niin pitkällä ettei kiinnostanu mennä tarkistaa. Rajansa mullakin. Ja sit on näitä liikkeitä jotka keskittyy isommille naisille mahtuvien vaatteiden myyntiin, mutta ensinnäkin hinnat on pilvissä ja oon kuitenkin "liian pieni" niille vaatteille. Oon tässä keskitilassa missä ei meinaa koskaan löytyä sopivia. Sekin naurettavaa että kävin sit tänää Kapphalissa ja löyty kahet kivat housut, mut koot oli liian isot ja pienempiä ei sit löytyny! Periaatteessa olisin voinu ostaa silti, ei niin paljon isommat, mut se meni sit 60 euroon mitä en maksa housuista ellei oo täydelliset. Alennusmyynneistä löyty Lindexiltä ihanat farkut, just sopivan kokoset ja muutenki ihanat, 15e! Mutta sit niitä löyty vaan yhet keskustasta. Kävin toisessa Lindexin liikkeessä Forumissa, mutta siellä ei löytyny kuin pieniä kokoja samoista housuista!? Ja Malmin Lindexillä ei sit ollu yhtään. Harmittaa kun on niin ihanat housut et olisin voinu ostaa vaikka neljät! Täytyy vaan olla onnellinen et löysin sentään yhet.

I'm so annoyed!! In 2013 I gained a lot of weight because my medication changed and I haven't been able to lose it. It's really hard to find clothes, especially trousers since your everyday clothingstores don't have big sizes, and the ones that do have louzy choises. And I'm too small for those super expencive stores for big women. I can't understand why in this time and age we can't have more clothes for bigger people, especially since they are all so ridiculously expencive!!

Sit nää vaatteet mitä näkee kaupoissa. Siis joku paita/neule oli niin pieni et olis ollu liian pieni vauvallekin. Ja housut on ihan ku anoreksikoille suunnitellut. Onks oikeesti niin pieniä ihmisiä???? Ja ei varmaan kauheesti haittaa jos on laihis ja vaatteet täysin ihonmyötäset, mutta sit kun on sitä ylimäärästä rasvaa ja ihonmyötäset vaatteet saa sut tuntemaan itses läskiks, rumaks, ällöttäväks, ja ainoo vaihtoehto on sellaset isot teltat joihin hukkuu kokonaan.

And the clothes you see in stores. I saw a sweater and it was so small it would be too small for a baby! And the trousers are like made for anorexic people. Are there seriously so small people???? And I'm sure it's okay to wear skintight clothes when you're skinny, but when you have extra fat and all the skintight clothes make you feel overweight, ugly, disgusting, the only option is a big tent that swallows you up completely.

Ihan sekasin koko maailma.

It's a messed up world.