maanantai 30. tammikuuta 2017

And the punch line is me

Äyy taas kipeenä =.= Menin terveyskeskukseen, mutta hoitaja ei meinannu antaa mulle sairaslomatodistusta edes tälle päivälle. En oo niin kipeä että olis syytä olla poissa töistä. Mitä nyt kahvilassa tulee puhuttua paljon, ei se kurkkukipuun vaikuta, ja en varmasti tartuta ketään muuta omalla flunssallani. Ei ees usko että mulla on kuumetta, kun mulla normilämpötila alhanen ja ei nouse koskaan korkeelle.
Nyt täytyy sit mennä huomenna töihin ja yritttää pärjätä päivä kurkkukivun, vuotavan nenän ja huonon olon kanssa. Tulee olee tosi kivaa kun on kiirettä.
No sit töiden jälkeen meen ystävän kaa leffaan ja ulos syömään mikä vähän piristää, mut ärsyttää toi hoitajan asenne. Mutta kärsiminen on hyvä asia, eikö?

Koitan nyt tän päivän levätä jos huomenna olis vähän parempi olo. That means binge watching Cougar Town!! Wootwoot! (?)

keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Ureshii desu

Nyt on pakko tänne hehkuttaa :D Eli niille jotka eivät tiedä mitä teen, eli kaikille xD oon töissä kahvilassa, ja tänään sit tuli iso joukko japanilaisia turisteja!! Olin ihan onnesta pyöreänä, ja sit kun vielä pääsin palvelemaan muutamaa ja sain käytettyä vähän japaniakin!! Oli niin ihanaa! Oon ihan älyttömän väsyny, mutta rakastan mun työtä(oikeestaan se on vaan työkokeilu.... :D) ja tää oli ihan ku mun ihanimmista unista. Tulee taas hinku jatkaa japanin opiskelua että jos joskus käy näin uudestaan niin osaan paremmin palvella japaniks!! Myhäilen täällä itsekseni, näyttäs varmaan sivustakatsojasta oudolta :D

Mutta nyt meen laittaa ruokaa, katon Frendejä ja siivoilen kämppää jotta huomenna pääsis siirtelemään huonekaluja uusille paikoille!

Baibai

perjantai 20. tammikuuta 2017

Wasted, and the more I drink the more I think of you

Se kun luet kirjan loppuun ja se loppu murtaa sun sydämen.

Luin äsken loppuun Iina Korpivaaran Näkijä Osa 1n, ja se oli loistava. Alussa vähän mietitytti et onko oikeesti mielenkiintonen, mutta sit se salakavalasti kieto pauloihinsa ja jäin koukkuun. Aivan ihana! Ja siis ää Marisa ja River ;;u;; En haluu spoilaa siltä varalta, että joku sattuis vahingossa lukemaan tän postauksen ennen kirjan lukemista, mutta sen vaan sanon et lopussa teki mieli itkeä. En tiiä miten kestän odottaa seuraavaa osaa!!

Se on jännä miten paljon kirja voi vaikuttaa. Useimmille ihmisille kirja on vaan paperia jolla on sanoja jotka muodostaa tarinoita, eikä tajua yhtään miten joku voi itkeä, repiä hiuksiaan, stressata, vihata niiden takia, ja rakastaa niitä niin paljon. Jos oon lukenu todella hyvän kirjan en voi alottaa toista kirjaa saman tien, koska oon niin kiinni siinä just luetussa. Ja saatan usein sarjan loppuunlukemisen jälkeen miettiä et mitenköhän se loppuu, täytyypä lukea sitä taas! kunnes muistan että luinkin sen jo loppuun. Ja uuden luettavan kirjan valitseminen on niin vaikeaa!! Mul se menee usein niin et joudun kokeilla useampaa kirjaa ennen ku löydän sen mitä haluan seuraavaks lukea, sen mikä sopii siihen hetkeen. Siks jää paljon kirjoja kesken ja vaikee saada niitä luettua koska on jo alottanu eikä oikein muista alkua muttei halua alottaa alusta, ja koska alku on harvoin todella hyvä koska siinä ei vielä pääse kiinni tarinaan ja hahmoihin niin tulee sellanen mielikuva ettei oo kauheen hyvä kirja ja jää tosi helposti hyllylle keräämään pölyä.

Mutta täytyy vaan jatkaa yrittämistä, jos on hyvä kirja niin kyllä sen lopulta saa luettua!!

tiistai 3. tammikuuta 2017

Dancing on my own

Tänään ekaa kertaa töissä ainakin kahteen kuukauteen! Julma tauti jumitti mut sänkyyn. Vihaan sitä että pitää maata sängyssä kaikki päivät. Viikonloppusin ja lomalla se on okei, mutta ei sillon ku pitäs olla töissä!
Oli kyl ihana päivä! Toisaalta sain tietää et yks johon olin vähän ihastunu seurustelee, mutta ei ollu mikään iso juttu munkaan osalta joten ei niin haittaa! Mutta muuten oli ihanaa tehdä töitä, ja meil oli viel uus työntekijä jota sain auttaa! Jotenki aina kiva kun tietää asioita ja voi auttaa toisia :D
Positiivista oli myös se, sen lisäks että selvisin päivästä, että mun jalat kesti hyvin! Luulin et jalat menis täysin rikki mut ei! Ei ees sattunu töiden jälkeen :D Mutta sit koska menin hehkuttaa ystävälle et ei satu, ja olin jääny kaupungille roikkumaan, vasen jalkahan siinä alko sattua. Pahinta sillon kun on istunu jonkun aikaa ja pitää nousta ylös, mut helpottaa kyllä kun vähän kävelee~~
Päivällisenä tortillaa, yumyum!
Oon taas koukuttunu Aika Onlineen :D Maailman paras peli!! Love!! Oon viel saanu aika hyvin levelattua ja paljon rahaa :D
Sit oon alottanu projektin et kuuntelen uutta musiikkia että löytäs lisää hyviä biisejä! Aika hyvin menny :)
Nyt aion tanssia vähän aikaa yksikseni, just because!

Love!
Katori~~